Mijn tarieven

Aangezien ik aangesloten ben bij NVTCG Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde, word ik door veel zorgverzekeraars gezien als een erkend behandelaar. Voordeel daarvan is dat deze zorgverzekeraars het tarief van mijn consulten (uitgezonderd de voorgeschreven kruiden) volledig of grotendeels vergoeden. Chinese Kruiden Therapie valt onder de aanvullende zorg.

De kosten voor een intake zijn € 60,-. Voor een vervolgconsult breng ik € 40,- in rekening.

Wil je weten wat jouw zorgverzekeraar vergoedt?
Check dan de site www.zorgwijzer.nl of www.zhong.nl.

De gemiddelde prijs van een kruidenformule ligt ongeveer tussen de €35,- en €45,- per vier weken. Dit is afhankelijk van welke kruiden voor de behandeling noodzakelijk zijn.

Tip 1: voor vergoeding van mijn consulten hoef je niet het wettelijke eigen risico al te hebben betaald. De aanvullende verzekering, waaruit deze consulten worden vergoed, staat los van het eigen risico dat gekoppeld is aan de basispakket.

Tip 2: een doorverwijzing van een (huis)arts is niet noodzakelijk.

Consulten dienen direct na afloop te worden betaald. Dit kan contant of per pin. Vanzelfsprekend ontvang je een factuur voor het consult. Deze factuur kun je vervolgens bij je zorgverzekeraar declareren.

Nog een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Je kunt mij op verschillende manieren bereiken. Bel of app 06-45604489, mail of vul het contactformulier in. Ik neem na ontvangst van een bericht contact met je op.