Over mij

Mijn interesse in een gezonde levensstijl heeft mij in contact gebracht met Traditional Chinese Medicine (TCM) , oftewel Traditionele Chinese Geneeskunde. De positieve ervaringen die ik zelf hiermee heb ervaren zijn de aanleiding geweest me om te scholen. M’n huidige praktijk richt zich op Chinese Kruiden Therapie. In de toekomst zou ik daar graag nog onder andere acupunctuur aan toe willen voegen.

Na het succesvol volgen van diverse studies (waaronder de éénjarige HBO-opleiding Westers Medische Basiskennis (Total Health Academy), de éénjarige Basisvakopleiding Traditionele Chinese Geneeskunde (Qing Bai) en de tweejarige opleiding Chinese Kruiden Therapie (Qing Bai)) richt ik mijn ‘pijlen’ nu op de tweejarige opleiding Acupunctuur (Qing Bai).

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVTZG Zhong. Voordeel daarvan is dat consulten over het algemeen (afhankelijk uiteraard van de aanvullende verzekering die is afgesloten) worden vergoed door de zorgverzekeraar. Als lid van Zhong volg ik jaarlijks opleidingen, trainingen en cursussen zodat ik daarmee mijn kennis niet alleen op de hoogte houd maar ook uitbreid.

Wil je weten of een of meerdere klachten die je ervaart behandeld of ondersteund kunnen worden met Chinese Kruiden Therapie neem dan vrijblijvend contact met mij op. Je kunt mij op verschillende manieren bereiken. Bel of app 06-45604489, mail of vul het contactformulier in. Ik neem na ontvangst van een bericht contact met je op.