Chinese Kruiden Therapie

Binnen de Chinese Geneeskunde wordt altijd naar iemands algehele conditie gekeken met als doel de balans in het lichaam te herstellen. Een van de manieren om deze balans te herstellen, is met behulp van Chinese Kruiden Therapie.

Hoewel in het Westen Acupunctuur de meest bekende vorm van Chinese Geneeskunde is, wordt er in het Oosten meer gebruikt gemaakt van de Chinese Kruiden Therapie.

Chinese Kruiden Therapie is al duizenden jaren oud. Vroeger moest je na het bezoeken van een kruidenconsult zelf aan de slag met het koken van kruiden. Tegenwoordig zijn de ingekookte extracten al verwerkt tot tabletten of granulaat. Dit heeft als voordeel dat het makkelijk is in te nemen door het met warm water te vermengen en er een thee van te maken.

De kwaliteit en veiligheid van de kruiden vind ik erg belangrijk. Daarom bestel ik alleen kruiden bij bedrijven die analysecertificaten hebben van de kruiden. Zij zijn verplicht de kruiden te controleren van oogst tot eindproduct. Meer informatie vind je op de sites van Dragon Herbs en de NatuurApotheek.

Uit de praktijk is gebleken dat Chinese Kruiden Therapie tot goede resultaten heeft geleid met betrekking tot diverse klachten. Denk bijvoorbeeld aan hooikoorts, slapeloosheid, migraine, depressie en menstruatieproblemen. Klik hier om te lezen welke klachten door middel van Chinese Kruiden Therapie nog meer behandeld kunnen worden.

Nog een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Je kunt mij op verschillende manieren bereiken. Bel of app 06-45604489, mail of vul het contactformulier in. Ik neem na ontvangst van een bericht contact met je op.