Kruiden

Chinese Geneeskunde herstelt de balans in het lichaam. Er wordt hierbij altijd gekeken naar iemands algehele conditie. De bekendste therapie vorm in het Westen is acupunctuur. Maar in het Oosten wordt er meer gebruikt gemaakt van Chinese Kruiden Therapie.

Deze therapie is al duizenden jaren oud en is binnen de Chinese Geneeskunde bij veel klachten onmisbaar. Verschillende kruiden worden bij elkaar gevoegd. Op deze manier ontstaat er een kruidenformule die een specifieke werking heeft om één of meerdere klachten te behandelen.

De volgende klachten kunnen bijvoorbeeld behandeld worden: hooikoorts, slapeloosheid, (hoofd)pijn, depressie, plasproblemen, problemen met de spijsvertering, luchtwegen, menstruatie en zwangerschap. Klik hier om te lezen welke klachten nog meer kunnen worden behandeld.

De kwaliteit en veiligheid van de kruiden vind ik erg belangrijk. Daarom bestel ik alleen kruiden bij gecertificeerde bedrijven. Zij zijn verplicht de kruiden te controleren van oogst tot eindproduct. De kruidenformules worden door mij besteld. Maar de kosten worden rechtstreeks met de leverancier van de kruiden afgerekend. Meer informatie vind je op de sites van Dragon Herbs en de NatuurApotheek.

De kruiden zijn wanneer je ze ontvangt al gekookt en verwerkt tot tabletten, granulaat of een vloeibaar extract. Granulaat is een poedervorm die overblijft nadat de kruiden gekookt en vermalen zijn. Dit poeder kan je mengen met heet water en als thee opdrinken. Kinderen vinden kruiden in de vorm van een vloeibaar extract vaak prettiger om in te nemen.

Nog een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Je kunt mij op verschillende manieren bereiken. Bel of app 06-45604489, mail of vul het contactformulier in. Ik neem na ontvangst van een bericht contact met je op.