Over mij

Mijn interesse in een gezonde levensstijl heeft mij in contact gebracht met Traditional Chinese Medicine (TCM) , oftewel Traditionele Chinese Geneeskunde. De positieve ervaringen die ik zelf hiermee heb ervaren zijn de aanleiding geweest me om te scholen.

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd: de éénjarige HBO-opleiding Westers Medische Basiskennis (Total Health Academy), de éénjarige Basisvakopleiding Traditionele Chinese Geneeskunde (Qing Bai) en de tweejarige opleiding Chinese Kruiden Therapie (Qing Bai). In december 2020 heb ik de tweejarige opleiding Acupunctuur (Qing Bai) met een positief resultaat afgerond.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVTZG Zhong. Voordeel daarvan is dat de zorgverzekeraar consulten over het algemeen (afhankelijk uiteraard van de aanvullende verzekering die is afgesloten) vergoed. Als lid van Zhong volg ik jaarlijks opleidingen, trainingen en cursussen. Ik heb tot nu toe diverse cursussen en trainingen van gynaecologie, menopauze, dermatologie, insomnia, (post-virale) vermoeidheid, en pijnbestrijding gevolgd. Daarnaast heb ik een aantal bijscholingen met betrekking tot Westers Medische Basiskennis gevolgd.

Wil je weten of een of meerdere klachten die je ervaart behandeld of ondersteund kunnen worden, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Je kunt mij op verschillende manieren bereiken. Bel of app 06-45604489, mail of vul het contactformulier in. Ik neem na ontvangst van een bericht contact met je op.